Windows

ce preferi?

Alegeți stilul

VEKA 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul VEKA 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.

SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.
Solutia pentru orice fel de stil arhitectonic: Datorita geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului InnoNova 70 AD classic si elegance, se obtine o senzatie accentuata de spatiu liber si o estetica a fatadelor, rezolvand astfel profesional nivelul celor mai exigente preferinte.

Sistemul TROCAL 76 MD, cu adancimea constructiva de 76 mm, are 3 garnituri de etansare, fiind cel mai bun sistem de profil din clasa sa, cu un coeficient de transfer termic Uf=1.0 W/mpK.

Sistemul TROCAL 76 , cu adancimea constructiva de 76 mm , este cel mai bun sistem de profil din clasa sa , avand un coeficient de transfer termic Uf=1.1 W/mpK .- Protecție antiefracție superioară obținută prin armăturile metalice cu formă specială .

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.

Este interacțiunea perfectă dintre PVC și aluminiu, cu toate avantajele unei ferestre moderne din PVC, ca de exemplu, nivelul maxim de izolare termică, durabilitatea, compatibilitatea cu mediul înconjurător și eficiența economică

welcome to chrimson

Cost Calculator

  testimonials

  “ Quality Services & Excellent Work!”

  Materiale de calitate , preturi in tonul pieti.

  Gabriel Balogh

  Client

  Am Instalat ceva timp ferestre din aluminiu. Departamentul de vanzari mi-a dat toate detaliile despre geamuri, INstalarea a durat relativ putin iar instalatorii ai facut foarte putin praf.

  Acum ma gandesc sa schimb si usiile .

   

  Popescu Liviu

  Client

  Am apelat la REDACOM SERV . si am fost foarte multumit de calitatea serviciului prestat si atentia pentru detalii . Mentionez ca am avut o experienta dezamagitoare anterior cu o alta firma de termopan gasita pe net si am fost placut surprins de data asta . Multumesc.

  Adrian Troaca

  Client