UŞI DE INTRARE DIN ALUMINIU

what you prefer

Choose Your Style

Uşile din aluminiu asigură o mai bună funcţionalitate, rezistentă la acţiunea factorilor de mediu, întreţinere uşoară şi o gamă variată de culori RAL sau anodizate.
Sistemele de aluminiu oferite de noi se pot utiliza în toate domeniile, de la sectorul public, la cel privat, de la cel industrial, la cel rezidențial. Tâmplăria de aluminiu se caracterizează prin stabilitate ridicată, rezistență în timp și posibilitatea de a executa tămplării de dimensiuni mari, oferidu-vă stabilitate, protecție și confort.Vă oferim o gamă diversă de produse de la furnizori de renume mondial: Cortizo, Schuco, Alumil si Reynaers. Combinarea “know-how”-ului tehnic cu designul, garantează construcţia de uşi şi ferestre cu o înaltă funcţionalitate care asigură un confort fonic şi termic sporit.

get more details

Modele de uși

Cortizo 2300 Aluminiu fără barieră termică


Cortizo 60,70,80


welcome to chrimson

Cost Calculator

  testimonials

  “ Quality Services & Excellent Work!”

  Materiale de calitate , preturi in tonul pieti.

  Gabriel Balogh

  Client

  Am Instalat ceva timp ferestre din aluminiu. Departamentul de vanzari mi-a dat toate detaliile despre geamuri, INstalarea a durat relativ putin iar instalatorii ai facut foarte putin praf.

  Acum ma gandesc sa schimb si usiile .

   

  Popescu Liviu

  Client

  Am apelat la REDACOM SERV . si am fost foarte multumit de calitatea serviciului prestat si atentia pentru detalii . Mentionez ca am avut o experienta dezamagitoare anterior cu o alta firma de termopan gasita pe net si am fost placut surprins de data asta . Multumesc.

  Adrian Troaca

  Client