Feedback

ce spun clienții

Feedback clienti

Roatis Gherghel Aurica

Roatis Gherghel Aurica

Customer

O firmă respectabilă care ajută mult sportul …mult succes in continuare!

Viorel Babacea

Viorel Babacea

Client

Am schimbat asta vara doua geamuri interne (geamul dintre bucatarie si balcon), le-am luat Cortizo, sunt dementiale, le recomand.

Loredana Caraian

Loredana Caraian

Departamentul Vânzări

Planurile din noul an au inceput… te-ai hotarat ce geamuri si usi sa alegi pentru casa ta? Daca inca nu te-ai hotarat te asteptam la Redacom sa alegem impreuna! Alege calitatea!
Tel. : 0722 451 751
Str. Retezatului, nr. 47, Satu Mare
www.redacom.ro

Anamaria Micu

Anamaria Micu

Departamentul Vânzări

Echipa Redacom SERV multumeste tuturor clientilor care au avut incredere in serviciile noastre si nu in ultimul rand colaboratorilor fara de care toate aceste inpliniri nu s-ar fi intamplat ?☺️??❗️

Silvia Dobaș

Silvia Dobaș

Designer

Chiar daca Sarbatorile de iarna au trecut iarna este abia la inceput si trebuie sa ne gandim la cele mai eficiente posibilitati de a nu lasa frigul sa intre in casa. Redacom SERV va ofera ferestre si usi cu cele mai bune profile si cea mai buna feronerie care va pot ajuta in privinta asta?. Va prezentam o lucrare realizata de echipa Redacom- usa de exterior cu sticla bombata, profil VEKA 70, balamale mari Schuring, culoare nuc.

Loredana Caraian

Loredana Caraian

Departamentul Vânzări

Va prezentam cateva modele de usi intrare din aluminiu, iar pentru a viziona mai multe modele de usi si alte produse oferite de noi accesati site-ul nostru www.redacom.ro. Tamplaria de aluminiu ofera stabilitate, protectie si confort, iar sistemele de aluminiu oferite de noi se pot utiliza in toate domeniile: public, privat, industrial si rezidential.

SEND MESSAGE

Leave a Testimonial