Grile de aerisire

what you prefer

Choose Your Style

Grile de aerisire

Aeratorul face parte integrantă din sitemul de ventilație a unei încăperi. Fiind punctul de plecare al sistemului, el aduce într-o manieră controlată aer curat în interiorul locuinței.

Pentru a evita problemele de sănătate, inconfort și de sustenabilitate a locuinței, este indispensabilă o bună aerisire. Soluții precum deschiderea ferestrei sau aerisirea naturală sunt insuficiente și au consecințe termice și acustice de aceea Redacom vă recomandă să folositi grile de aerisire.

get more details

AERATORUL HIGRO-REGLABIL

Aeratorul păstrează un debit constant indiferent de condiții climatice, reglându-și în mod automat debitul în funcție de umiditate.

Este caracterizat de un soclu ce poate fi orientat în momentul instalării, ceea ce îi permite să își adapteze jetul de aer în funcție de poziția ferestrei în raport cu plafonul, pentru un confort maxim al locuitorilor.

get more details

AERATORUL AUTO-REGLABIL

Aeratoarele auto-reglabile sunt destinate să protejeze găurile de ventilație a ferestrelor sau pereților de intemperii sau infiltrații de apă. Ele pot să ofere funcții precum izolare fonică și protecție anti-insecte. Se găsesc în două culori diferite: alb sau maro.

get more details
welcome to chrimson

Cost Calculator

  testimonials

  “ Quality Services & Excellent Work!”

  Materiale de calitate , preturi in tonul pieti.

  Gabriel Balogh

  Client

  Am Instalat ceva timp ferestre din aluminiu. Departamentul de vanzari mi-a dat toate detaliile despre geamuri, INstalarea a durat relativ putin iar instalatorii ai facut foarte putin praf.

  Acum ma gandesc sa schimb si usiile .

   

  Popescu Liviu

  Client

  Am apelat la REDACOM SERV . si am fost foarte multumit de calitatea serviciului prestat si atentia pentru detalii . Mentionez ca am avut o experienta dezamagitoare anterior cu o alta firma de termopan gasita pe net si am fost placut surprins de data asta . Multumesc.

  Adrian Troaca

  Client