Feronerie

ce preferi?

Alege-ți stilul

Feronerie

O feronerie de caliatate garantează o funcționare optimă și o securitate a tâmplăriei, fiind un element indispensabil în producerea unei tâmplării. Tâmplaria noastră este echipată cu feronerie marca WINKHAUS sau Maco. Propunem clienților noștri o gamă variată, caracterizată prin calitate și design.

get more details

AVANTAJE FERONERIE:

– Fiabilitate înaltă.

– Etanșeitate perfectă.

– Garanția producătorului pentru o medie de 15 000 de cicluri de închidere și deschidere.

– Elemente de închidere multipunct.

– Sisteme anti-efracție Wk1 sau Wk2.

Tâmplăriile noastre sunt echipate standard cu sistemul Active Pilot de la Winkhaus.

Acest sistem are o componentă de anti-manevrare greșită care vă protejează de erorile de manipulare a mânerului la deschiderea în poziția normală sau oscilo-batantă.

De asemenea este echipat cu un mâner SECUSTIK securizat împotriva tentativelor de deschidere din exterior, în același timp beneficiați și de un sistem de ventilație controlată.

 

Opțional puteți alege sistemul Multi-Matic de la Maco, care vă oferă o funcționare optimă și precisă a tâmplăriei. În echiparea standard, feroneria oferă următoarele avantaje: un sistem practic de micro aerisire de 13mm și dispozitivul anti-manevrare greșită a mânerului.
Balamalele sunt din aluminiu extrudat, reglabile pe trei dimensiuni, închidere multipunct și opțiunea anti-efracție.

get more details
welcome to chrimson

Cost Calculator

  testimonials

  “ Quality Services & Excellent Work!”

  Materiale de calitate , preturi in tonul pieti.

  Gabriel Balogh

  Client

  Am Instalat ceva timp ferestre din aluminiu. Departamentul de vanzari mi-a dat toate detaliile despre geamuri, INstalarea a durat relativ putin iar instalatorii ai facut foarte putin praf.

  Acum ma gandesc sa schimb si usiile .

   

  Popescu Liviu

  Client

  Am apelat la REDACOM SERV . si am fost foarte multumit de calitatea serviciului prestat si atentia pentru detalii . Mentionez ca am avut o experienta dezamagitoare anterior cu o alta firma de termopan gasita pe net si am fost placut surprins de data asta . Multumesc.

  Adrian Troaca

  Client