Când alegeți noi ferestre sau uși, una dintre deciziile pe care trebuie să le luați este cea despre ce material este cel mai potrivit pentru dvs. Dacă nu știți prea multe despre opțiunile oferite, acest lucru poate fi dificil! Deci, pentru a vă ajuta să înțelegeți materialele la care lucrăm, iată un rezumat al principalelor diferențe dintre PVC și aluminiu.

Costuri

Ambele ferestre și din aluminiu și din PVC pot fi alese din punct de vedere al costurilor, însă este posibil să doriți să cântăriți dacă doriți cheltuieli  reduse sau să va gândiți mai mult despre randamentul investițiilor pe termen lung.

PVC: Cel mai ieftin , ramele PVC sunt ieftine și vesele – dar asta nu înseamnă că sunt de calitate scăzută.

Aluminiu: Aluminiu poate fi o alegere scumpă, deoarece acest material este atât de puternic, subțire și durabil.

Câștigător: PVC. Dacă bugetul este o preocupare pentru dvs., ferestrele sau ușile PVC sunt cea mai bună și mai ieftină opțiune. Alegerea de înaltă calitate PVC va asigura că ferestrele sau ușile sunt destul de durabile.

 

Estetică

Unul dintre factorii cheie atunci când cumperi ferestre sau uși noi pentru casa ta este cum  vor arăta. Veți dori să vă gândiți dacă acestea se vor potrivi stilului casei dvs. și dacă puteți obține stilul și culoarea dorită.

 

PVC:  Ferestrele și ușile PVC de astăzi sunt disponibile într-o gamă largă de culori diferite – alegeți doar preferata  dvs.! Și dacă sunteți după un stil mai natural, puteți selecta, de asemenea, un finisaj în stil de lemn. Oaspetilor dvs le va fi greu  spună faca diferenta  dintre cadrele dvs. și cherestea adevărată.

 

Aluminiu: Un metal puternic și flexibil, aluminiul poate lua  orice formă – deci, dacă aveți o fereastră neobișnuit de profilată, acesta ar putea fi materialul de care aveți nevoie. Aluminiu    inseamna  mai multă sticlă și mai puține profile.  În cele din urmă, aluminiu poate fi pulverizat cu orice culoare vă place, astfel încât să puteți obține exact aspectul  dorit.

 

Câștigător:  Poate că în mod surprinzător, PVC-ul mai ieftin poate să-și păstreze propria  rezistenta.

Ingrijorari privitoare la mediu

Care sunt principalele diferențe dintre PVC și aluminiu atunci când vine vorba de acreditările lor verzi? Aici ne uităm la modul în care ambele măsoară în ceea ce privește eco friendliness.

 

Aluminiu: Cu performanțe termice excelente, ferestrele din aluminiu și ușile din aluminiu oferă o eficiență energetică de neegalat. În plus, aluminiul este un material extrem de durabil, care va dura zeci de ani – astfel încât va fi risipita mai puțină energie, înlocuind-o. În cele din urmă, când este nevoie de înlocuire, aluminiul este ușor reciclabil.

 

PVC: Deși nu este la fel de performant ca și rivalul său, PVC –ul de astăzi este totuși un material foarte eficient din punct de vedere energetic. De asemenea, este posibil să se recicleze PVC.

 

Câștigător: Aluminiu. Dacă vă îngrijorați, vă recomandăm să alegeți aluminiu pentru ferestrele sau ușile dvs.

 

 Durabilitatea și securitatea

Ferestrele și ușile trebuie să fie durabile, rezistente la intemperii și securizate, deci acesta este un factor cheie care trebuie luat în considerare când vă gândiți la diferențele dintre ferestrele și ușile din aluminiu.

PVC: O alegere excelentă în ceea ce privește siguranța, PVC este puternică, durabilă și are sisteme integrate de blocare care vă ajută să vă asigurați locuința.

Aluminiu: alegerea superioară pentru durabilitate sporită, aluminiu este puternic și proiectat să reziste.

Câștigător: Aluminiu. Nu există materiale mai puternice pentru ferestrele și ușile dvs. Alegeți din aluminiu durabilitatea de fiecare dată.

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să înțelegeți principalele diferențe dintre PVC și ferestrele și ușile din aluminiu. Dacă doriți mai mult ajutor pentru a decide ce este potrivit pentru dvs., consultați informațiile despre alegerea materialelor sau contactați-ne pentru a discuta cerințele dvs.

3 Comments

  • Maria Ana
    Posted 27 September 2017 1:16 pm

    Mai sunt si alte materiale cu excepția celor doua ?

Leave a comment