Ferestre aluclip VEKA 82

 Creşterea permanentă a costurilor implicite încălzirii sau răcoririi unui imobil impun soluţii tot mai eficiente de economisire a energiei. SOFTLINE 82, cel mai modern sistem de tâmplărie termoizolantă de la VEKA, oferă o izolare termică ideală fiecărei clădiri şi aduce, totodată, un plus de confort.  

  

  

Având grosimea pereţilor exteriori ai profilului conform celor mai stricte standarde de calitate, exclusiv clasa A (conform SR EN 12608), SOFTLINE 82 combină calităţi remarcabile de economisire a energiei cu durabilitate, stabilitate şi siguranţa în folosire. Mai mult, fie că este vorba de clădiri moderne, de clădiri vechi renovate, sau chiar de case pasive, SOFTLINE 82, prin designul său mereu actual, se potriveşte fiecărui stil arhitectural.

 

* Datorită adâncimii de 82 mm, cu 7 camere interioare de izolare în toc şi 6 camere în cercevea, sistemul SOFTLINE 82 poate fi folosit atât în cazul renovărilor cât şi al imobilelor noi, asigurând pierderi de căldură minime.

* Coeficientul remarcabil de izolare termică pe element de fereastră (Uw de până la 0,67 W/m2K) este rezultatul geometriei multicamerale inovative, diminuând astfel costurile cu încălzirea locuinţei.

* Sistemul eficient de etanşare cu 3 niveluri de garnituri împiedică pătrunderea zgomotului, frigului, umidităţii şi curentului.

* Rigidizarea din oţel zincat (conform specificaţiilor VEKA) asigură stabilitate ferestrei şi o funcţionare optimă îndelungată.

* Designul clasic cu canturi elegante şi muchii uşor rotunjite se potriveşte armonios oricărui stil arhitectural, sistemul SOFTLINE 82 putând fi adaptat cu uşurinţă oricărei cerinţe de acest gen. Sistemul este disponibil în aproape 50 de folieri în culori RAL, în imitaţii de lemn sau în folieri metalice termorefractare. Mai mult decat atât, sistemul permite placări exterioare cu aluminiu, lărgind astfel considerabil posibilitatea de asortare cromatică a tâmplăriei faţă de stilul şi destinaţia construcţiei.