redacom_logo

Sticlă

Sticla reprezintă aproximativ 80% din suprafața unei tâmplării. De aceea este necesar să se acorde o atenție sporită în alegerea acesteia. O alegere bună permite asigurarea unei atmosfere plăcute în interiorul locuinței, eliminarea zgomotului și reducerea cheltuielilor de energie.

Feronerie

O feronerie de caliatate garantează o funcționare optimă și o securitate a tâmplăriei, fiind un element indispensabil în producerea unei tâmplării. Tâmplaria noastră este echipată cu feronerie marca WINKHAUS sau Maco. Propunem clienților noștri o gamă variată, caracterizată prin calitate și design.

Mânere

Mânerul secustik oferă o securitate sporită. Mecanismul patentat de blocare din cadrul mânerului împiedică manipularea frauduloasă a ferestrei din exterior.
Mânerele corespund standardelor Directivei de securitate AhS RAL-RG 607/9

Glafuri

Ferestrele și ușile nu sunt doar elemente de decor. Alese cu grijă, ele pot contribui la sporirea confortului locuinței. Importanța lor este însă pusă în valoare de glafuri, pervazele fiind cele care fac trecerea de la sticlă și tâmplăria care o fixează la zidărie.

Rolete

Pentru a oferi un plus de confort și intimitate,
Redacom vă propune o gamă diversă de rolete suprapuse sau aplicate atât cu acționare manuală cât și suprapusă.

Plase de țânțari

Plasele contra insectelor oferă protecție maximă împotriva ţânţarişor şi a altor insecte fără a fi necesară folosirea insecticidelor. Ele se caracterizeaza prin: fiabilitate foarte bună, plasa fiind produsă din fibră de carbon, iar rama din profile de aluminiu, întreținere ușoară, vizibilitate bună în afară, schimb permanent de aer între interior și exterior.

Șprosuri

Șprosurile sau ornamentele între sticlă dau ferestrelor stil și eleganță fiind cea mai bună cale prin care poți da o notă foarte personală casei.
Vă oferim șprosuri de diferite tipuri, mărimi și forme, din PVC sau aluminiu.
Redacom vă oferă posibilitatea de a alege între șprosuri integrate între sticlă sau șprosuri aplicate pe sticlă.

Grile de aerisire

Aeratorul face parte integrantă din sitemul de ventilație a unei încăperi. Fiind punctul de plecare al sistemului, el aduce într-o manieră controlată aer curat în interiorul locuinței. Pentru a evita problemele de sănătate, inconfort și de sustenabilitate a locuinței, este indispensabilă o bună aerisire. 

© 2017 REDACOM S.R.L. WebDesign by Redacom Serv